Vergroot uw managementinvloed door het trainen met kunst!

Als trainer kun je veel losmaken bij deelnemers. Maar wat is het geheim van trainingen die u blijvend beïnvloeden in aanscherping van vaardigheden en gedrag? Wat helpt u ook ná een training de verbeterde vaardigheden structureel toe te passen in uw dagelijkse praktijk? U wenst immers daadwerkelijk een rendementsverbetering. MAGvision slaat voor u de brug naar de praktijk door Training by Art.


Training by Art as a tool of management

Uit onderzoek blijkt dat bij communicatie beelden aanzienlijk meer invloed hebben dan woorden, maar dat de combinatie van woorden en beelden het beste resultaat geeft. Om maximale invloed te bereiken verankert MAGvision de aangescherpte denk- en werkwijze door het doelgericht inzetten van managementschilderijen tijdens en na de training. Na de training worden de schilderijen op de werkplek altijd vergezeld van teksten inclusief bruikbare tips refererende aan de getrainde onderwerpen.

Bij de medewerkers ontstaat door de beelden opnieuw de beleving van de training en dat geeft direct motivatie voor het toepassen van de actiepunten tot verbetering. Daarnaast creëren de schilderijen sfeer, stijl en een cultuur van creativiteit en inspiratie. Prestatieverhogend! Tevens kan het management deze schilderijen direct praktisch inzetten bij coachingsgesprekken, veranderingstrajecten, klantcontacten of salesmeetingen. Zo vormen zij voor u een invloedrijke managementstool door optimaal gebruik te maken van 'de Kracht van de Verbeelding'.

De MAGtrainingen zijn een uitstekend middel om te inspireren, leren, motiveren, activeren, implementeren en overtuigen. Daarnaast ervaren onze klanten MAGvision als een zeer onderscheidend trainingsbureau door de inzet van managementschilderijen. Uw woorden in combinatie met de woorden van de trainers worden bekrachtigd door de verbeelding en bieden bewustwording en inspiratie aan uw medewerkers. Uw trainingsrendement zal 'zichtbaar' toenemen.

Diverse bedrijven gingen u al voor. En met succes! Diverse exposities maken inmiddels blijvend deel uit van het zakelijke design van onze klanten. Kunst als een kapstok in de communicatie van onze trainingen en uw bedrijfsvoering! Ervaar zelf het verschil met 'Training by Art'.

De trainingen zijn resultaatgericht en worden gehouden in de Management Advice Gallery door academisch geschoolde én praktijkgerichte trainers.

Geïnteresseerd? Vraag naar ons trainingsaanbod.