Ons aanbod : Managementschilderijen - Trainingen - Praatdiners


Praatdiner & Art

Dineren met zakenrelaties vormt een uitstekende mogelijkheid uw relatie te verstevigen in een ontspannen sfeer. Tegelijkertijd hoopt u de inspiratie te vinden een goed gesprek te voeren om de gezamenlijke visie te verstevigen en opnieuw de strategie te bepalen. Hoe ontstaat echter doelgericht de benodigde chemie? Welke items moeten de revue passeren? Hoe krijg ik meer uit mijn zakenrelatie? Hoe creëer ik een succesvol en inspirerend zakendiner? Anders dan anders....

Een trainer begeleidt het praatdiner en legt de focus op het door u gewenste resultaat en onderwerpen. Dineren en discussiëren in een creatieve omgeving, tussen managementschilderijen, in de Management Advice Gallery te Rotterdam.


Teambuildingsdiner & Art

Dineren met uw medewerkers vormt een uitstekende mogelijkheid de relatie te verstevigen in een ontspannen sfeer. Tegelijkertijd hoopt u de inspiratie te vinden een goed gesprek te voeren over visie, strategie en benodigde vaardigheden om gezamenlijk resultaten te boeken in uw organisatie. Hoe ontstaat echter doelgericht de benodigde chemie? Welke items moeten de revue passeren? Hoe krijg ik meer uit mijn medewerkers? Hoe creëer ik een succesvol en inspirerend teambuildingsdiner?

Anders dan anders....

Een trainer begeleidt het diner en legt de focus op het door u gewenste resultaat en onderwerpen.

Een teambuildingsdiner in een creatieve omgeving, tussen managementschilderijen, in de Management Advice Gallery te Rotterdam.


De kunst van dineren met zakelijke relaties

Het effect van correct én verrassend dineren met zakelijke relaties vertaald zich direct terug in een verstevigde zakelijke relatie. Deze training is bedoeld voor managers en / of medewerkers, maar is ook een inspirerende teamactiviteit.

Aan het eind van het etiquettediner kunt u:
- Omgangsvormen aan tafel correct toepassen
- Invloed van eigen gedrag inzetten
- Uzelf proactief introduceren aan tafel
- Op boeiende wijze diverse tafelspeeches houden
- Uzelf als onderscheidend gastheer/-vrouw opstellen
- Wijn keuren en wijnetiketten lezen
- Omgaan met lastige gerechten
- Doelgericht converseren aan tafel

Deze training wordt ondersteund door de management expositie 'Een wereld van verschil in zakelijke omgangsvormen'.