De kracht van de verbeelding

Ervaar de onderscheidende waarde van MAGvision!


DE MISSIE

Management by Art

MAGvision helpt managers de invloed op hun zakelijke omgeving te vergroten, door het vertalen, verbeelden en verankeren van hun managementvisie in (op maat gemaakte) themaschilderijen met bijbehorende presentatie.

Training by Art

MAGvision helpt managers en haar medewerkers te veranderen, vernieuwen én verbeteren door middel van (quick)training, workshops en praatdiners ondersteund door thema-exposities.


DE INSPIRERENDE WERKWIJZE

MAGvision is het enige communicatie- en trainingsbureau dat in al haar activiteiten gebruik maakt van 'de kracht van de verbeelding' door doelgerichte inzet van managementschilderijen.

Deze methode activeert het 'beelddenken' en vergroot direct de persoonlijke ontwikkeling. Het visualiseren leidt tot creativiteit, inspiratie, ontwikkeling en vernieuwing bij onze cliënten.

De trainingen zijn resultaatgericht en worden gehouden in de Management Advice Gallery door academisch geschoolde én praktijkgerichte trainers.


DE NAAM

De Management Advice Gallery (MAG) is de inspirerende expositie- en trainingsruimte waar invloed in communicatie vergroot wordt. De bedrijfsvisie (vision) van onze cliënten staat centraal in onze schilderijen, adviezen, trainingen en praatdiners.