Heeft u als manager de invloed die u wenst?

Managers hebben vaak een onduidelijke identiteit. "Wat doen ze eigenlijk?" denkt hun omgeving. Laat ú duidelijk zien wat u wilt bereiken? Wat is úw boodschap? En wordt deze begrepen?

Herhaling in woord én beeld bepaalt de kracht van uw boodschap. Uit onderzoek blijkt dat bij communicatie beelden aanzienlijk meer invloed hebben dan woorden, maar dat de combinatie van beelden en woorden het beste resultaat geeft. Om maximale invloed te bereiken dient uw managementvisie daarom verwoord én verbeeld te worden, zodat deze beter bij uw zakelijke relaties blijft hangen.


Verbeelding

MAGvision introduceert een nieuw concept voor managers, waarmee zij - met persoonlijke bedrijfskunst - grote invloed kunnen uitoefenen op hun zakelijke omgeving. Met schilderijen van MAGvision brengt u (delen van) uw bedrijfsstrategie in beeld, waardoor zakelijke relaties uw toegevoegde waarde sneller emotioneel gaan beleven en dus juist voor ú kiezen als partner in business.

Diverse bedrijven zijn u al voorgegaan. En met succes! Thema's als integratie, samenwerking, sales-management, rendement, klantgerichtheid en teamcoaching, maar ook logo's en slogans zijn inmiddels door MAGvision kleurrijk verbeeld op het schildersdoek.


Verwoording

Om optimaal resultaat in de communicatie van uw boodschap te bereiken, biedt MAGvision bij ieder managementschilderij ook tekstueel de achterliggende visie en symboliek. Zo kunt u uw schilderijen direct praktisch inzetten bij bijvoorbeeld de presentatie van uw bedrijfsvisie, de verkondiging van een veranderingstraject of tijdens salesmeetings, klantendagen en netwerkbijeenkomsten.

Geïnteresseerd? Vraag naar onze brochure.